2016. január 20., szerda

Felvidék Szépe - megvan a döntős csapat!

Másfél héttel ezelőtt zajlottak a Felvidék Szépe válogatói Somorján, Léván, Komáromban és Galántán. A négy helyszínen a zsűri  a jelentkezők közül kiválasztotta   azokat a hölgyeket, akik versenybe szállnak a királynői koronáért és a Felvidék Szépe címért is. A rendezők számos nemzetközi bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a döntősöknek. A napokban például a  VI. Magyar Világtalálkozó Szépe főszervezőjével született megegyezés az együttműködésről, így a TOP 5 egyike eme rangos eseményen is megmérettetheti magát a legszebb lányok között, míg egy másik lány a Miss Supranational Hungary döntőjébe kerül.
Ahogy azt már említettem, a Felvidék Szépe cím nyertese egyenes ágon jut a Miss Universe magyarországi döntőjébe, képviselve ezzel szülőföldjét az anyaországi versenyen is.A Felvidék Szépe döntőjére 2016. február 27.-én kerül sor a somorjai VMK-ban. A lányok a verseny előtti hét folyamán a somorjai Kormorán Hotelben fognak készülni a gálára. Mint a Mert nőnek lenni jó szervezőit az a megtiszteltetés ért minket Mészáros Krisztinával, hogy személyesen is találkozhatunk a döntősökkel és egy kellemes este folyamán  elbeszélgetünk velük a BELSŐ SZÉPSÉG fontosságáról is.  

Míg Krisztina a coaching eszközeit felhasználva fogja segíteni a lányokat az útjukon, én a női erő öntudat, büszkeség témában igyekszem majd valami újat adni, mondani nekik.
Mindketten kíváncsian várjuk a találkozást a szépségkirálynőjelöltekkel.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése