2015. október 11., vasárnap

Őszi ajtódísz terményekből - 2015

Azok, akik követnek a Facebookon, láthattak már két fázisfotót az akkor még készülő őszi ajtódíszünkről. Péntek estére el is készült a "mű", fogadjátok szeretettel!
 Imádom ezeket  az őszi, telt színeket, a zsúfoltságot és a természetességet. Kerestem a koszorúhoz valami kis extrát, valami szerethetőt, s  akkor a pozsonyi Panta Rhei könyvesüzletében elém röppent ez a két kis madár. Fészket kerestek, gyorsan készítettem is nekik helyet a koszorún.  Olyan természetesen simulnak bele, hogy alig észrevehetőek.Lassan a beltéri díszítéssel is végzek. A nappali narancs, krém, barna színekben fog majd pompázni. Ha elkészülök, készítek róla egy beszámolót.Ti már elkészültetek az őszi dekorációval? Vásároltok, vagy saját magatok alkottok valami szépet?
Ha van kedvetek, küldjetek képeket a Superwomanatwork FB oldalára. A beérkezett képeket egy külön albumba fogom majd rendezni, hogy mindenki megcsodálhassa, milyen az ősz nálatok. 
Update: Az őszi ISTEN HOZOTT a bejárati ajtó előtt:1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép az ajtódíszed és aranyosak a kis pici madárkáid! Ügyes vagy.Terményekből nem nagyon szoktam készíteni ilyen koszorút, de azért pár apró kellék van itthon ami az őszt jelképezi és azok már a helyükön vannak:)

    VálaszTörlés