2015. június 6., szombat

Képes beszámoló a 3. Kreatív bútorfestő workshopról

Ma került megrendezésre Nyárasdon a 3. Kreatív bútorfestő workshopunk a Clear and Simple és a Superwomanatwork közös szervezésében.
Köszönet mindenkinek, aki  velünk tartott. Bíztunk benne, hogy ti is ugyanolyan jól éreztétek magatokat, mint mi. Az értékeléseitek elolvasása után megerősítettetek minket abban, hogy ez így is volt. Külön köszönet azért, hogy a véleményeitek leírásával segítetek nekünk, hogy egyre jobb és tartalmasabb tanfolyamokat kínálhassunk nektek.

A mai foglalkozásra nagyon készültünk, néhány újítással bővítettük ki az eddig megszokott programunkat. Bővült az elméleti rész, melyet igyekeztünk egy szemléltető és aktív bevezető festéssel színesíteni. Pontosan ezért kaptátok a próbaleceket, melyeken kipróbálhattátok az Annie Sloan festékeket, megismerkedhettetek azok tulajdonságaival és néhány festési technikával is. Ebben a részben szeretnénk, ha a jövőben már a waxolást és a polírozást is kipróbálnátok, de akár a stencil használatával is megismerkednétek.
A gyakorlati részhez érve már ti leptetek meg minket, hiszen nagyon egyedi bútordarabok készültek a nap folyamán.  S hogy milyen technikákkal dolgoztunk? Készült bútordarab sima festéssel, visszacsiszolással, száraz ecset technikával, de még henger segítségével is. Az Annie Sloan stencileknek is nagy volt a sikerük, őket használva még különlegesebbek lettek  az alkotásaink.
A hangulat ma is nagyon oldott volt, de amit fontosnak tartuk megemlíteni: KREATÍV, ALKOTÓ ENERGIÁKKAL TELI.  Ez az, amit az otthoni festések alkalmával nem érezhetünk, itt viszont egymást inspirálva, segítve, támogatva tudjuk kiélni kreatív energiáinkat és túlszárnyalni talán még saját magunkat is.
Reméljük, hogy mindazok, akik ma megismerkedhettek az Annie Sloan festékekkel és a bemutatott technikákkal, a következő alkalommal is velünk tartanak majd. 
Mindazoknak pedig, akik még nem próbálták ki a bútorfestést, íme néhány kép a mai napról. Bízunk benne, hogy legközelebb már velük is találkozhatunk. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése