2015. május 19., kedd

TALIN - krémkeverő tanfolyam már most szombaton!!!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nagyon érdekes, tartalmilag  igényes  és intenzív tanfolyamot. Kata, a  dunaszerdahelyi Talin natúrkozmetikai bolt tulajdonosa (e-shopja:  www.talin.sk ) ezúttal egy két napos krémkeverő tanfolyamot készített elő nektek. 

A tanfolyamot Both Tímea kozmetikus, a COSMIO csapat profi tagja fogja tartani. Egy hétvége alatt most két modult tudtok elvégezni, melyek során bevezetésként a natúr kozmetikumok alapjait ismerhetitek meg, majd a gyakorlati részben wellness kencék, tusfürdők, ajakápolók, fürdőgolyók, masszázstömbök, deók elkészítésében szerezhettek tapasztalatokat.

Vasárnap már a második szinttel folytathatjátok. Témára kerülnek a többfázisú krémek, emulziók, lotionok. Ezek elkészítését is megtanuljátok majd természetesen.
Minden szükséges alapanyagot Kata fog biztosítani, nektek csupán a saját mixeretekre lesz szükségetek.  

Érdekes lehet a tanfolyam olyan kozmetikusoknak, akik szeretnének vendégeik számára valami igazán különlegeset, személyre szabottat nyújtani.

Az egészségügi gondokkal küzdők részére is ajánlott ez a képzés. Olyanoknak, akiket allergia, pikkelysömör, ekcéma vagy más hasonló kellemetlen betegség kínoz. A tanfolyamon tanultak alapján saját maguknak fognak tudni krémet, kozmetikumokat készíteni. 

Na és persze ne feledkezünk meg a kisgyerekes anyukákról sem, akik olyan készítményeket szeretnének használni az érzékeny bababőrre, amely összetevőit alaposan ismerik. Sok esetben normál krémeket, testápolókat árusítanak bababarát jelzővel illetve. Elég a jó marketing, a megfelelő, hangzatos jelző, azzal bármit el lehet adni.

És végül, de nem utolsó sorban ott vannak azok a nők, akik akár környezettudatos gondolkodásuk miatt is szeretnék saját maguk elkészíteni krémjeiket. Így azok nem vegyi üzemek végtermékei, a tárolásra használt tégely minden alkalommal újrahasználódik, de ami fontos: használat után a szennyvíz nem egy vegyszeres koktél, így annak tisztítása, újrahasznosítása sem annyira igényes.


A BIO kozmetikumokkal gyakran párosítják a magas árat is, amely igaz lehet, ha hagyományosan, üzletben vásároljuk meg őket. Abban az esetben viszont, ha ezeket otthon készítjük el, megfelelő tudással az egész család számára, az előállítási ár merőben alacsonyabb lesz, mint a kereskedelmi. S ha már a kereskedelmet, na meg a marketinget említettük: Egy olyan krémet, amelyben mondjuk egy cseppnyi argánolaj van, már el lehet adni ezzel az összetevővel. Mindegy nekünk, ha ilyen alapanyagú krémet keresünk, hogy abban bőségesen, vagy csupán nyomokban taláható meg a keresett összetevő? Ugye, hogy nem?!?

Azt hiszem, elég okot sikerült felsorolnom, amiért érdemes legalább elgondolkodnotok a krémkeverő tanfolyamról. Személy szerint támogatok minden olyan kezdeményezést, amely célja az önellátás, a tudatosság megerősítése a vásárlókban. Sok dologról ténylegesen csak mi nők döntünk egy családban. A tanfolyamon tanultak szilárd alapul szolgálhatnak ahhoz, hogy újabb és újabb családok lépjenek a változás útjára, ezen a területen is.


Továbi információkat a tanfolyamról ERRE A LINKRE KATTINTVA TALÁLHATTOK. Itt tudtok jelentkezni a tanfolyamra is.

A képek forrása a Talin FB oldala volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése