2015. március 23., hétfő

Játék - Nyerj egy portrét Váradi Marietától!

A blog Facebook oldalán már beharangoztam a hétvégén, hogy mától újra játszhattok velem,- velünk,   mégpedig egy nem is akármilyen nyereményért!

Ezúttal Váradi Marieta ajánlott fel egy portrét  a szerencsés nyertesnek, amelyet egy elküldött fotó alapján fog elkészíteni A4-es méretben, méghozzá  az úgynevezett dry brush technikával.A száraz ecset technika, - angolul dry brush technique az elnevezéssel ellentétben nem teljesen szárazan használja az ecsetet.  A hagyományos festési technikákhoz képest viszont sokkal kevesebb anyagot dolgozik.  A lényege, hogy egy viszonylag kis mennyiségű olajfestéket nagyon óvatosan vigyen  fel az adott területre.S hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy a tiétek legyen a nyeremény?Nagyjából egy éve, a múlt év márciusi riport után készült el Marieta alkotói oldala a Facebookon, ahová rendszeresen feltölti a képeit.
Nincs más dolgotok, mint:

1) Lájkolni a Majika Art oldalt a Facebookon, IDE kattintva.

2) Megosztani a Marieta kiállításáról készült beszámolót a Facebook oldalatokon. Ezt ITT találjátok meg.  

Gyakori a lájkolós  játékok kritikája, én ennek ellenére azt gondolom, hogy ha azzal egy művész munkáját tudjuk megismertetni egy szélesebb réteggel, akkor abban semmi kivetnivaló sincs. Erre  a mai világban az egyik leghatékonyabb médium kétségkívül  a FB. Azt pedig, hogy ebben a művészetpártolásban és népszerűsítésben a blog aktív FB olvasótábora is segíthet, egyenesen megtiszteltetésnek veszem :-)

A játék határideje március 31. 

 Sok sikert, játszatok ti is velünk!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése