2015. február 21., szombat

Kishölgyeknek, stílusosan - táskák a sashe.sk kínálatából

Van olyan nő a világon, aki nem szereti a táskákat? Szerintem nincs. Én igazi rajongójuk vagyok, ez a szerelem és lelkesedés pedig érthető módon fokozatosan átragadt a család összes mininőjére is.

Eszter a maga hét évével már kimondottan szereti a táskákat. Nem igazán rajongok az üzletláncokban kapható darabokért, ezért szívesen lapozom vele együtt a www.sashe.sk kínálatát, ahol mindig találunk valami nekünk tetsző, egyedi kiegészítőt.

A nagylánynak egyébbként már van innét táskája, most pedig egy újabb darabot keresünk. 
Elvégre egy iskolás már igazi társasági életet él, -  színházba, moziba, szülinapi bulikra jár, az ilyen eseményekhez meg aztán tényleg dukál egy valódi "ütős darab".

Mutatok nektek néhányat azok közül, amelyek nekünk tetszenek. A sashe.sk oldal fiatal kézművesek alkotásait kínálja. A teljes táskaajánlatot ITT  találjátok. Csemegézzetek ti is, vásárlásotokkal támogassátok az ügyeskezű, fiatal alkotókat!

Csajosak:

Ezt én is tudnám szeretni: Ez meg egyszerűen cuki:
Igazi nyári hangulat: 
Romantikus ízirájdereknek: 
És a végére az én abszolút kedvencem:Nálam ez a zöld kutyusos az abszolút befutó. Szép, igényes kidolgozású, szeretnivaló  és gyereknek készült. Mert azt azért ne felejtsük el, hogy az a pipiskedő, minket utánzó mininő az oldalunkon még gyerek, nem pedig kis felnőtt.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

1 megjegyzés:

  1. Felülről a 2. kis cuki rózsaszín, nyári hőségben, fehér lenge ruhához. :) Ha nem ismernéd, ajánlom a www.gandreshop.com oldalt, ott is csudaszép táskák vannak, egy szlovákiai magyar leányzó gyártja őket. :)

    VálaszTörlés