2015. január 24., szombat

Szívből, szívvel - összefogás Lauráért

Szinte még csak hetekben mérhető az az eltelt idő, amikor a vásárúti Kálmán házaspár ötletéhez csatlakozva egy csoportnyi ember a segítségeteket kérte, ki ki a maga módján, hogy segítsünk együtt Balogh Zorának és családjának. 
Azok, akik ebben a csapatban magamat is bele értve  benne lehettek,  kicsit belülről is láthatták, megélhették, hogy nő ki egy segítő szándékkal vezérelt ötletből egy egész mozgalom, amely rengeteg embert és családot mozgósított, aktivált, hogy segítsen valakinek, valakiknek - egy családnak, közülünk,  Akkor Zoráért példásan összefogtunk. Készült rengeteg portré, gyűltek az adományok a helyszíneken elhelyezett urnákba és a bankszámlára is. Aznap két kislányommal beálltam a sorba, hogy mi is hozzájárulhassunk   a magunk módján Zora felépüléséhez. Aki ismer, tudja, nem szeretek sorban állni, ahogy gondolom, más sem. Életemben azt hiszem ez volt az eddigi egyetlen eset, hogy ez a várakozás boldoggá tett, hiszen ez esetben a sor, a várakozás az összefogás sikerességét jelentette. Hosszú ideig hatása alatt voltam annak a pozitív energiának, amelyet akkor érezhettem. Szerintem Peti és Anikó, na és persze két kislányuk is többet kapott aznap anyagi támogatásnál. Megélhették, milyen egy igazi közösség ereje, pozitív energiája.


  Aki nyitott szemmel jár, hamar felismeri, hol van újra szükség a segítségre, összefogásra. Így történt meg, hogy az elhatározás másodszor is megszületett, a háttércsapat újra összeállt és így most második alkalommal kérjük tőletek, hogy gyertek segíteni. Merthogy él köztünk egy 12 éves kislány, Laura, akinek most igazi csatákat kell megvívnia az életéért.  Vannak dolgok, amelyekkel kapcsolatban  bíznunk kell az ő és anyukája erejében, vagy Isten, a sors, az orvostudomány segítségében. Más dolgokban viszont igen is segíthetünk neki és anyukájának. Álljunk oda hát másodszor is egy igazi nemes ügy mellé, mert ahogy Zora esetében, most is minden segítségre szükség van. Január 31.-én szombat délután újra kinyílik a Kálmán család vásárúti  fotótermének ajtaja és szeretettel várnak mindenkit, akiben van segítő szándék. 

Szívből, szívvel - összefogás Lauráért!

Könnyes szemekkel írom ezeket a sorokat és kérem a segítségeteket, mert Laura csatáit én magam is megvívtam 15 évesen.  Az én példám is bizonyítja, hogy minden rosszból van kiút. Fogjunk hát össze, segítsünk neki, hogy az övé is az enyémhez hasonló sikertörténet és gyógyulás lehessen!

Amennyiben valaki  nem tudna részt venni a jótékonysági eseményen, de segíteni szeretne Laurának, megteheti  azt egy banki átutalás formájában is. Laura számlaszáma:  12962098/5200

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése