2015. január 23., péntek

Kreatív bútorfestő workshop a Clean & Simple home design és a Superwoman Klub közös szervezésében

Decemberben a Kreatív Karácsonyon megígértük, most pedig megvalósítjuk!


♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥

MIKOR? Február 28. Szombat 9.00 – 15.00-ig 

HOL? A nyárasdi kultúrház épületében. Igen, abban a hátsó teremben, ahol decemberben is találkoztunk.

KIKKEL? 10 alkotni vágyó jelentkezővel, tehát VELETEK, úgyhogy regisztráljatok gyorsan, amíg vannak szabad helyeink!

MIT? Hozzatok magatokkal egy olyan saját kis bútort, lakáskiegészítőt, számotokra érdekes tárgyat, amely eddig szúrta a szemeteket, mert kopott, vagy csúnya volt és nem illik a lakásba, valami hiányzik róla, nem az igazi. Új külsőt adunk neki! Ha nincs ilyen tárgyatok, akkor bármilyen használati eszköz, vagy dísztárgy megfelel. A legjobb a fa, de lehet akár fém, vagy üveg is. Ha ilyet sem találtok, akkor irány a hobby bolt, szerezzetek be egy helyes kis fa dobozkát, hogy azt igazi kincsesládává varázsolhassuk.
HOGYAN? A tanfolyam tartalmaz egy bevezető elméleti részt, amely során az alaptechnikákat ismerhetitek meg, gyakorlatban is szemléltetve . Itt eldönthetitek, hogy melyiket szeretnétek majd alkalmazni a saját kedvenceteken.

MIVEL? Ha nincsenek saját eszközeitek, akkor sincs semmi gond. Egész eszköztárámat viszem, amely tartalmaz jó pár liter ANNIE SLOAN krétafestéket és másfajta bútorfestéket is (Pentart). Ha van kedvenc ecsetetek, hozzátok el nyugodtan, viszont a szükséges kellékellel nem rendelkezőket is igazi fegyvertár várja,- szivacs, rongy, csiszolópapír, csziszológép, ragasztópisztoly és hajszárító is. Kiegészítőként, a technikáktól függően felhasználhattok még csipkéket, gyöngyöket, szalvétát, pecséteket, lakkokat, dekupázsragasztót , valamint saját tervezésű stencileket is (A stencilekkel kapcsolatos részletekkel később jövünk majd).

MENNYI AZ ANNYI? Részletek üzenetben.

MIT HOZZATOK MAGATOKKAL? 
Mivel együtt leszünk ebédidőben is, hozhattok egy kis rágcsálnivalót, amellyel megkínálhatjuk egymást. Így nem halunk éhen és a hatalmas kalóriabevitelnek köszönhetően a kezünk is ügyesebben jár majd. 
Ha már van kedvenc technikátok és tudjátok előre, hogy mit szeretnétek, saját kedvenc ecsetet is hozhattok, de hajszárítót mindenképpen. Nem, hajvasaló nem fog kelleni :)

Ha bármi kérdésetek volna, írjatok bátran a Clear & Simple vagy a Superwomanatwork címére. Addig is inspirálódjatok a Clear & Simple FB oldalán, ahol Judit eddigi  munkáit láthatjátok. Így nagyjából feltérképezhetitek, mit is tud. 
Ha ügyesek lesztek, a többiek is ellesnek majd pár jó trükköt tőletek. Hiszen ez egy igazi workshop lényege, ugye???

♥ Bizosak vagyunk benne, hogy mindannyian valami nagyszerűt és egyedit alkotunk majd ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése