2014. december 19., péntek

Hálás ♥♥♥


Napok óta szívfájdalmam, hogy nem készül (és úgy néz ki, nem is fog) nálunk mézeskalács. Egyszerűen nem fér bele a napokba és csak azért, hogy megmutassam, még ezt is bele tudom préselni ebbe a rövidke időbe, nem érdemes. Vár még ránk egy tíz gyerekes szülinapi buli is a hétvégén, most oda kell az erő és az energia.
Tegnap reggel is mély sóhajaim kíséretében nézegettem a szépen díszített mézeskalácsokat a Facebookon. A  sóhaj, mégha néma is, úgy látszik ott hallatik meg, ahol kell. Messzire képes szállni és mikor megérkezik, meg  is tud szólalni. Annyira mindenképpen, hogy az IGAZ BARÁT, csupa nagybetűvel megérezze, mivel kell elém állnia és Boldog Karácsonyt kívánnia ♥♥♥
És amíg így működik ez a világ és ilyen emberek vesznek körül, addig nincs baj.  Hálás vagyok a sorsnak, amiért van teher, amit leadhatok, amiért kérhetek, mert megadatik, amiért hihetem, hogy a jó létezik és mindenben ott munkálkodik, amiért már tegnap elérkezett hozzám a Karácsony, mert odabenn, most már vitathatatlanul ünnep van. 

2 megjegyzés: