2014. január 6., hétfő

A dívák nem kötnek - könyvajánló

Magam is egy könyvajánlónak köszönhetem, hogy rátaláltam Gil McNeil: A dívák nem kötnek című művére.

A történet dióhéjban: 

 Jo, a hősnő, Londonban él, fő állású anyaként. Férjével két kisfiút nevelnek.  Évekkel ezelőtt felhagyott karrierjével, férjének és családjának biztosítva a stabil  hátteret. Aztán egy szép napon  férje közli vele, hogy elhagyja egy másik nőért és külföldre költözik. A vita hevében a férj elhajt otthoról, ... a következő pillanatban már rendőrök állnak az ajtóban és közlik Joval, - a férje autóbalesetben meghalt.
Özvegyen maradni egy olyan férfi után, aki épp a halála előtt készült otthagyni a családját, férj által titokban felvett hitelekkel, amelyek miatt el kel adni a házat, két kisfiúval... mi a kiút ebből a helyzetből?  
Jo otthagyva Londont, egy tengerparti kisvárosban kezd új életet, ahol szeretett nagymamája segíti őt az újrakezdésben. Átveszi, majd fellendíti nagyanyja fonalboltját, lendületet  és frissességet hozva ezzel a saját és az álmos kisváros mindennapjaiba is. 
A könyvet  bizonyára minden nagyobb könyvesüzletben megtaláljátok, én a dunaszerdahelyi Panta Rheiben rendeltem meg. 

Olvassátok el, igazán kellemes olvasmány. 

4 megjegyzés:

  1. Mindig örülök a könyvajánlóknak. Köszi.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm ezt a jó kis könyvajánlást!Érdekes és egyben olvasmányos lehet a könyv nagyon. Utánanézek az Alexandra oldalán. üdv. Adri

    VálaszTörlés
  3. Ezt mindenképpen el fogom olvasni . Köszönöm szépen a könyvajánlást :)

    VálaszTörlés