2013. december 31., kedd

Ég veled, 2013!

Ez a nap is olyan, mint a többi. Mégis, ... egy kicsit más, hiszen lezár egy évet, annak 365 napjával és rengeteg pillanatával. Az éveket is, mint más életszakaszokat, egy kis visszatekintéssel jó befejezni. Egy pohár borral, pezsgővel, teával, vagy bármivel a kezünkben, gondoljunk rá vissza pár percre, idézzük fel a számunkra fontos pillanatait, majd a lezárt évre alapozva, kezdjük meg az újat, a tisztát, a következőt.
Sokan mondják, hogy az újévi fogadalmak semmit sem érnek. Én mégis hiszem, hogy,- talán  a múlt terhét letéve és lezárva, kicsit megkönnyebbülve, az ember jobban tud hinni és bízni valami újban, valami nagyobban, szebben. Valamiben, amit nagyon szeretne.Amiben az emberi elme hinni tud, amit el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani.
Egy bölcs ember gondolatai ezek, de legyen a mi közös jelszavunk is a 2014-es évre!

Végezetül szeretném nektek megköszönni a rengeteg pozitív visszajelzést, a Superwomanatwork egy nagyon sikeres évet zárhat most le, nektek is hála érte!

Naponta többszázan olvastatok, ami hatalmas elismerés nekem. Leírhatatlan meglepetés és öröm, mikor valaki elárulja, hogy az olvasóm  és tetszik neki az, amit csinálok. 
♥ Köszönöm még egyszer ♥
5 megjegyzés: