2013. október 1., kedd

NYEREMÉNYJÁTÉK - A Superwomanatwork és a Handmade by Marika közös játéka

Ígértem nektek egy jó kis nyereményjátékot, hát íme! 

A játékot a Handmade by Marika Facebook oldalával közösen hirdetjük meg, remélem, hogy sokakat megmozgat közületek. Ezt a mostani  játékot továbbiak követik majd a jövőben, amelyekhez természetesen más ügyes, fiatal Superwomanek is társulhatnak:-)

Azoknak, akik még nem ismerik Marikát, íme pár információ róla és az alkotásairól: 

Kovács Marika - Handmade by Marika egy anyuka, aki az anyasági szabadság alatt, a gyermeknevelés örömei mellett probálja elengedni a fantáziáját és kihasználva azt a kevés szabadidőt , amely egy aktív kisfiú mellett marad, saját illetve mások kedvére alkot  

Többféle dologgal is foglalkozik, karkötők készitése, különböző tárgyak díszitése dekupázs technikával, illetve egy régi-új hobbi - gyermekek és családok fotózása.
Elég babonás emberkének tartja magát, ezért is hisz a karkötők pozitív erejében, - kisfia és ő maga is nagyon régóta hordják a piros színű védelmező kabbalah karkötőt. 

Pont ennek kapcsán jött annak idején az ötlet, hogy maga is megtanulja az elkészitésének fortélyait.
A Facebook oldalán megtaláljátok egy albumba rendezve a karkötőket, amelyeket saját kezűleg készitett és a dekupázzsal díszitett tárgyakat, amelyeket szintén megrendelésre készit. Legutóbb egy fotós -albummal is bővült az oldala, hiszen életében újra helyet kapott a fotózás.
Nézzetek körül ti is Marikánál! Annak idején én is itt a Facebookon találtam rá az alkotásaira, amelyek közül két csodás karkötőt már a magaménak mondhatok.


A játékszabályok, - igazán egyszerűek:  
1. "Lájkoljátok" a Superwomanatwork és a Handmade by Marika Facebook oldalait és osszátok meg a játékfelhívást a FB oldalatokon! ( A Superwomanatwork FB oldala és a blogon való regisztrálás egyenértékű ).
2. A játékban részt vehetnek a Superwomanatwork már regisztrált olvasói is, akik a Handmade by Marika FB oldalát bejelölik és megosztják a felhívást az 1. pont szerint. Ugyanez érvényes Marika követőire is, ha megjelölik a Superwomanatwork FB oldalát és megosztják a felhívást.
3. A játékban részt vevők között kisorsolunk egy- egy karkötőt Marika munkái közül, valamint a képen látható tihanyi levendulás kerámia szívecskét, shabby chic fa szívecskét és Farkas Líva Ennél zöldebb nem lesz című könyvét, amelyet én már elolvastam ( nyugi, az ajándék egy új könyv :-D )
4. A játék határideje október 15, utána sorsolunk!!!
5. A játékban részt vehet bárki a világ bármely pontjáról. Gondoskodom róla, hogy a nyereményt megkapja postai úton, pontos  címegyeztetés után.


A játékkal mindig szeretnék olyan fiatal, ügyes nőket, anyukákat is támogatni, akik  megérdemelnek egy perc figyelmet. Magam is szívesen segítem a fiatal kézműveseket, ügyes kezű embereket, hiszen ebben a világban, a multik, tömeggyártás és egyenszürkeség árnyékában könnyen elveszhetnének, holott  valójában pont ők hoznak létre  igazi értékeket.

Ennyi lenne. Ugye nem is bonyolult??? Várunk hát  titeket, csatlakozzatok hozzánk, osszátok meg a felhívásunkat!
 ♥♥♥

1 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz játék! Hajrá mindenkinek és köszönjük a lehetőséget :)

    VálaszTörlés