2013. szeptember 23., hétfő

Szülőnevelő szuperügynökök

Most már biztos vagyok benne, hogy a kisbabák igazából álcázott, szuperinteligens szülőnevelő és tesztelő ügynökök!!!
Vigyázat, sokkal okosabbak ők, mint ahogy az néha látszik, de úgy tesznek, mintha még nem tudnának beszélni, járni, számítógépet programozni. Közben azért néha elfeledkeznek magukról, - például ha azt hiszik, nem látjuk őket, a notebookot gyorsan nyomkodva meg akarják nézni a befektetési portfóliójuk állását, vagy a mailjeket, mi meg azt hisszük, csak rendetlenkednek! Ahh!!!
A küldetésük lényege, hogy ha látják a szülőn a fejlődést, dobnak neki egy jutalomfalatot, - például elindulnak, azt mondják "anya", vagy "tejke". A szülő pedig ugrál, tapsol örömében.
Arra is figyelnek, hogy ne bízzuk el magunkat túl korán. Például ha ki merünk jelenteni egy olyan mondatot, hogy " A kicsi szerencsére már nem kel fel éjszaka enni.", akkor biztosak lehetünk benne, hogy a következő éjjel során három óránként kéri a muníciót. Kiképez minket. Elbíztad magad? Nem tanultad még meg, hogy egy hét tapasztalata nem elég egy ilyen felelőtlen kijelentéshez???? Megkapod! 
Az anyuka pedig tanul a leckéből, nem mond többet ilyen felelőtlenül semmit sem. Fülét, farkát behúzva lapul fáradtan, mint a megkorholt kutya. 
Na, meg lettünk nevelve!
Mondom én, hogy ők valójában szülőnevelő szuperügynökök!!!!

P.S: Két forgatókönyv létezik. Az egyik lehetőség az, amikor szót fogadsz, együttműködsz, hagyod magad megnevelni. Akkor a gyerek nyugdíjazott ügynökként már csak a felügyelőtiszted marad.
A másik lehetőség az állandó lázadozás, erőfitoktatás, versengés. Abban az esetben viszont a nevelőtiszted egy életen át fog próbálgatni téged és bármelyik pillanatban a nyakadra léphet, hogy kicsit finomítson a gyújtásodon. Ha már egyszer nem tanulsz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése