2013. szeptember 26., csütörtök

Dekorálás őszi terményekkel - a lampionvirág

Már a múlt évben is nagy kedvencem volt a lampionvirág, amely ilyenkor ősszel gyönyörűen telt narancssárga színben pompázik az előkertünkben.

Egy éve ilyen formában használtam fel:


Kiszínezte az asztali dekorációnkatEgy régi kaspót feldíszítve, a bejáratunk dekorációjának része volt. Ez a kaspó azóta fehér lett, de az idén újra találkozik a lampionvirággal, búcsút intve az aktuális levendula csokornak.
Ebben az üveg vázában eredetileg egy mini orchidea volt. Azóta ennek a fűzfaág lámpának a tartója, amelyet mindig az aktuális évszak szerint díszítek. Az idén a lampionvirágot fehérre festett dióval fogom kombinálni, hogy  a látványos kontraszt felhívja a figyelmet erre a szépségre.


Hamarosan újabb egyszerű, ingyenes dekorációötletekkel jövök lampionvirág témában! Addig pedig szívesen fogadom a ti  ötleteiteket itt, vagy akár a Superwomanatwork Facebook oldalán, ahová képeket is tudtok feltölteni.

... és egy szolgálati közlemény így a végére:
És egy jó hír - napokon belül egy nyereményjátékot indítok el, amelyben bárki részt vehet!
 Igazán szépséges nyeremények várnak rátok!!!
Figyeljétek a blogot és  a Facebookot!

2 megjegyzés:

  1. Ez az asztali dísz nagyon megfogott, valami hasonlót én is meg fogok próbálni a lehetőségeimhez mérten! :) Köszönöm az ötletet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a legegyszerűbb. Minden terményt, ami tetszett nekünk, beraktunk egy tálba, közepére gyertya került. Hamarosan hozok még kis egyszerű ötleteket, már készülnek :-)

      Törlés