2013. augusztus 3., szombat

Személyes

Szeretnék egy személyes hírt közölni veletek. Akik valamilyen rendszerességgel olvassák a blogomat, azok tudják, hogy van egy öt éves kislányunk, akit örökbe fogadtunk annak idején. Nem vér szerinti, de szív szerinti gyerekünk - ezt a kifejezést egy nagyon szép beszámolóban olvastam pár hónapja itt a blogon.
Nos, abban a két szívben még volt hely, így  az Eszter által megadott paramétereket papírra vetve, "megrendeltük"  a hivatalban a néniknél a következő babát, aki már egy ideje aktív részese az életünknek. Kislány, természetesen. Eszter mellett egy igazi kis angyal, bár látom, hogy az ördögképzőbe fog ő is kerülni. 
Aktívabbak a napok, de még így is, két kisgyerekkel is azt mondom, mindenre juthat idő, amit az ember szeretne, ha okosan csinálja a dolgait. Van egy modern kifejezés - NO PARA. Ismeritek? Igyekszem e szerint élni. Minden alakul, minden meglesz, ha én rendben leszek. Ezért ez az új jelszó. Aztán majd meglátjuk :-)

10 megjegyzés:

 1. Szép feladatot választottál, minden rendben lesz, te is! :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok nektek!!! Sok örömöt!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!

  VálaszTörlés
 4. Ó, micsoda jó dolog is ez!:-) Annyira boldog vagyok, megérdemlitek, hogy Ti is azok legyetek! :-)

  VálaszTörlés
 5. Ó, hát isten hozta őt is.:) Sok boldogságot nektek!

  VálaszTörlés
 6. :) Isten éltessen benneteket!
  öröm, amikor családok születnek:)

  VálaszTörlés
 7. Egész biztosan éppen annyira a saját gyermeketek lesz az apróbb is, mint Eszter. Én gratulálok - már az elhatározáshoz is: gyermekszám ide vagy oda, hatalmas dolog az, amit csináltok. Minden jót nektek.

  VálaszTörlés
 8. Ó, hogy ezt milyen szépen írtad!
  Gratulálok, és kívánom Nektek azt a boldogságot, amit csak az IGAZI család adhat.

  VálaszTörlés