2013. augusztus 4., vasárnap

Múzeum kávé

A múzeum kávét  Szentendrén kóstoltam. Nagyon egyszerű elkészíteni. Főzzünk egy jó erős espressót, hozzá pedig vaníliás tejet kínáljunk. A vaníliás tejhez én egy nagyon kevés vaníliás cukrot használtam és egy fél vaníliarudat. Ezekkel átfőztem a tejet, majd a kávéhoz adtam. Ha vendégnek kínáljátok, a vaníliás tejet tegyétek egy kis kancsóba, hogy mindenki a saját ízlése szerint adhasson a kávéhoz.


3 megjegyzés:

  1. De jó ez a levendulás kávés szett! :)
    Úgy látom ez egy őszinte szerelem a levendulával. Van itt a közelünkben egy levendula ültetvény, Hőgyészen. Minden évben tartanak levendulaszüretet, sajnos idén már lecsúsztam róla, de jövő nyárra mindenképp tervbe vettem.

    A kávéért valósággal rajongok - mint Gombóc Artúr a csokoládéértt :)))
    Vajon azért szeretek kapcsolattartó lenni, mert az ügyfelek mindig kávéval kínálnak? ;)
    :D

    Kellemes vasárnapot!

    VálaszTörlés
  2. http://www.levendulafarm.hu/a-levendularol/31-levendulaszuret-a-tolna-megyei-hogyeszen

    A link lemaradt... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet! Hozzánk legközelebb Pannonhalma van, szeretek oda ellátogatni. A levendulás készletet Kassán vásároltam, nagyon megtetszett. A kávé pedig nálam is egy igazi rituálé és persze jó, ha az embernek olyan munkája van, amelybe belefér a kávé melletti kellemes / általában kellemes/ beszélgetés az ügyfelekkel :-)

      Törlés