2013. július 6., szombat

Joghurtos torta

Ez a csuda-csupa rózsaszín torta a hagyományos három tojásos olajos piskóta alapomból készült, amit egy kicsit beszíneztem rózsaszínre.
A megsült alapra került egy réteg áfonyadzsem. 6 epres activiához adtam egy kis porcukrot és egy habbá vert tejszínt. Zselélapokat oldottam fel kevés vízben, majd a joghurtos krémhez adtam.
A krémet a tortára öntöttem. Egy éjszaka a hűtőben nagyon jót tesz neki, de már most négy óra elteltével is könnyen vágható és nagyon finom volt.


2 megjegyzés:

  1. Natur joghurtot szoktam használni, hozzá keverek friss gyümölcsöt. a többi úgy , mint ahogy te csinálod. próbáld ki, úgy is finom. Szép ez a rózsaszín.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki és finom lehet!

    VálaszTörlés