2013. február 6., szerda

"Te okos, a zöldség és a gyümölcs is tömény szénhidrát!"

"Te okos, a zöldség és a gyümölcs is tömény szénhidrát!"...Ezt a mondatot egy, a kuszkuszról szóló fórumon találtam. Igazán bölcs hozzászólás, - az arrogancia és a leparasztozás sem érződnek ki belőle. Pár fórumba beleolvasva meg kell állapítanom ( de ez blogkommentekre is érvényes már), hogy sajnos bárki bármihez hozzászólhat és hozzá is szól. Olyanhoz is, ami nem is érdekli, nem foglalkoztatja, persze nem is ért hozzá. De miért ne nyomjunk a cikk, bejegyzés után egy ütőset, hamár ott van a megjegyzésküldés lehetősége? Az a szomorú, hogy a hasonló harsány, kedves emberek valahogy mindig nagyobb késztetést éreznek arra, hogy nyomot hagyjanak maguk után a világhálón, mint az értelmesebb társaik.
Ha csak annyit, Q..va, dubajos, cigó, zsidó, vagy komunista, de odabiggyesztenek valamit a kommentelők TOP 10-es listájáról, amelyen ezek a szavak biztosan az első 5 helyen szerepelnek. Univerzálisak, bárhova oda lehet őket  csapni.
Biztosan létezik egy kommentelők kézikönyve. Fellapozod, aztán  rábököd az ujjadat valamelyik értelmes szóra, tőmondatra, majd felvésed azt egy velős megjegyzés formájában az internetre.  Gondolom ebben az okoskönyvben találhatóak meg a külföldi magyarra használandó egyéb kifejezések is, mint ROMÁN, SZLOVÁK, vagy CSEH ( igen, 2013-ban is van, aki lecsehez engem, mint szlovákiai magyart ), mert azt, hogy külföldi, határon túli nem igen szokták írni. Román Q..va meg Szlovák b...zi.   ( Az egyik Megasztár, a másik X Factoros, a pontosítás kedvéért).
Ilyen a világ. A buta hangos, a bölcs némán hallgat és elmélkedik.

4 megjegyzés:

 1. Szerencsére nekem még nem volt negativ bejegyzés a blogomon, de ha lenne én tuti kinyitnám a számat.:) Ne bosszankodj, tudod aki hülye az is marad.:)

  VálaszTörlés
 2. Nekem sem volt negatív megjegyzés a blogomon, csak bosszant, ha agyatlan odaröffentéseket látok bizonyos helyeken.

  VálaszTörlés
 3. Ma ez a legkönnyebb, láthatatlanul odabökni valamit.:-( Unatkoznak az emberek..legnagyobb elfoglaltságuk ez!!!! Meg mi volt a hiradóban, és sorolhatnám még...:-(

  Legyen nagyon szép estéd!:-)

  VálaszTörlés
 4. A világon a legjobban a politikát, a butaságot, a nacionalizmust és a lustaságot utálom.

  VálaszTörlés