2012. október 6., szombat

Asztali dekoráció

Ezt az őszi hangulatú asztali dekorációt összekomponálni maximum öt percig tartott. Viszont a "hozzávalókat" már hetek óta gyűjtögettük Eszterrel.
  
Az egészben a legjobb az, hogy ez a felnőttnek  egyszerű,  pár perces feladat egy öt éves számára hatalmas sikerélmény és büszkeség.
 
 

5 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Köszi, nekünk is tetszik. Fontos az ilyen dolgokba is bevonni a gyereket. Nálunk pl ilyenkor az is közös mulatság, hogy összeszedjük a diót a fa alól, utána párat megtörünk és az a jutalom a munkánkért. A kicsi és végig dolgozik, pucolja a diót, majd befalja:-)

   Törlés
  2. Ez nálunk is abszolút így működik. Időnként megmutatok ilyen eseményeket, ( ha nem én, akkor férjem, a Falusi parókián, hiszen ő is nagy kalandor a lányokkal), talán egyszer épp megnézed:)
   Mindenképpen azt hozzátenném, hogy én magam is a gyerekekkel együtt végzett apró cselekvések híve vagyok- örök emlék és tanulás forrása az mindkét fél számára.
   Áldott vasárnapot!

   Törlés
 2. Tetszik! És nagyon hasonlónk van itthon, nekünk is, gyerekes közreműködés eredményeként ugyancsak!

  VálaszTörlés
 3. Ezek a dolgok maradtak meg a gyerekkoromból: közös foglalkozás - játék, támogatás-ösztönzés, valamint az, hogy mindig azt hallgattam, amit megtanulhatok, azt tanuljam meg és azt senki sem veszi el. Anyaként is ezeket tartom értéknek, ezeket szeretném tovább adni.

  VálaszTörlés