2012. március 3., szombat

VITALITY

Vitaminok, ásványi anyagok, táplálékkiegészítők, gyógynövénykészítmények. Vitalizálnak, erősítenek, tisztítanak.
Azt gondolom, hogy kevés  ember jut a mindennapi táplálékán keresztül minden szükséges vitaminhoz. Az egészségügyi problémák sem oldódnak meg maguktól, ideje tehát kialakítani az alap VITALITY - adagunkat, amelyet később az év egyes  szakaszaiban kiegészíthetünk továbbiakkal is.
Nálam az alap a C vitamin, általában magnézium, ginseng, omega 3 és az Inovo 5 nevű készítmény, amely az izületi, mozgásszervi vagy porcproblémákkal küzdőknek nagy segítség. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek újra képezni az izületekben, térdben, könyökben a zselés kenőanyagokat ( ezt nagyon amatőr módon írtam le, de nem akartam bemásolni ide valami szakszöveget, inkább magam módján fogalmaztam. elnézést). Meggátolják ezáltal a gyulladásokat, a kopásokat.Az év folyamán szoktam még árpa vagy búzafű  készítményeket is szedni tisztításra, acidophilus vagy probiotikum kúrát a gyomorra.  Télen pedig több a vitamin. Most először használok a szemek karbantartására is készítményt, mivel nagyon sokat vagyok számítógép előtt,- jobb vigyázni rájuk, mert már fáradnak.


A természetes vitaminforrásokról persze nem szabad elfeledkezni, alapszabály továbbra is a napi öt adag zöldség és gyümölcs.


ň

Szedtek vitaminokat vagy táplálékkiegészítőket? Nos, nálam a következők képezik az alapot, néha kiegészülnek vagy attól függően, milyen időszak van, vagy hogy milyen egészségügyi problémán szeretnék javítani. Télen több a vitamin, évente legalább egyszer egy acidophilus vagy probiotikum kúra is jót tesz a gyomornak. Frontos, változékony idő esetén több a magnézium, ginseng, a fejfájás ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése