2012. március 12., hétfő

Cserpes sajtműhely

A Cserpes sajtműhely krémsajtjait a Lipóti pékség üzletében szoktam vásárolni.
Családi vállalkozás, tiszta és határozott ízek, adalékanyagmentes termelésre törekvés.
Ha van öt percetek, olvassatok utána kicsit ITT.




Kapros krémsajt - Cserpes Sajtműhely


Az én kedvencem a kapros krémsajt.



A krémsajtjaik mellett igyekezni fogok egyre gyakrabban saját készítésű kenőket tenni a család asztalára. Az eredményekről majd később beszámolok :-)

Az irányelv továbbra is változatlan: törekedjünk a jó minőségű, saját vagy háztáji termékek fogyasztására! Amit tudunk, termeljünk meg saját magunk!  Amit nem, annak bebiztosítására keressünk a környezetünkből kistermelőket. Tej, hús, gyümölcs, zöldség, méz. Mindet be lehet szerezni ismerős forrásokból is.
Mondjunk NEMet az ízfokozókra és az adalékanyagokra!!!
Higyjétek el: az igazi ízeket csak ezek kizárása után fogjuk újra felfedezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése